Аларма за Нивото на Водата на Аквариума Водоустойчивый Монитор Нивото на Водата Водоустойчивый с Кабел Дърва Сонда на Резервоар на Сладководна вода, Солена Вода
  • Новинка

Аларма за Нивото на Водата на Аквариума Водоустойчивый Монитор Нивото на Водата Водоустойчивый с Кабел Дърва

BGN 10.77

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Международен стандартен захранващ кабел】Международен стандартен захранващ кабел прави риба от свободен от безпокойство, защитава здравето на риба и може да се използва с увереност. 【Удобна настройка】Двустранен лента притежава силна адгезией, водонепроницаемостью и висока устойчивост на топлина, не изисква сложни програми.Включете водна помпа, външен сензор и захранване към монитора, и той е готов за работа. 【Издръжлива батерия】Една година трудов стаж, не е необходимо да се замени батерията, спестяване на безпокойство и усилия, аларма не може да бъде поставен във вода или смочена вода.Просто поставете сондата във вода, сменете батерията, моля, распознайте положителен и отрицателен полюс. 【Специална конструкция】Сонда нещастници точен.Сензор за нивото на водата е с малък размер и мощни функции. 【Качествен материал】Корпусът е изработен от висококачествена ABS-материал, който е траен и има дълъг срок на служба.Спецификация : Тип елемент : Детектор за сигнализация на нивото на водата Батерии : 3 x LR44 бутон на батерия (идват с вградена батерия) Капацитет на батерията : 160 ма Сфера на приложение : Наблюдение на нивото на водата в аквариума Размер на продукта : Approx.7x5cm/ 2.8x2.0in(грешка около 0,5 см/0,01 инча) Дължина на кабела на сондата : прибл. 1.2 m/3,9 фута (с грешка от 1-2 см/0,03-0,06 инча) Осъществяване списък : 1 х сензор за нивото на водата 1 х двустранен лента 1 x захранващ кабел Забележка : По време на инсталацията на точка L е най-ниското ниво на водата на сондата трябва да бъде в долния край и точка H на най-високо сензор за нивото на водата в горния край.Алармата да не бъдат поставени в вода или да се поливат с вода.Просто поставете сондата във вода, сменете батерията, моля, распознайте положителен и отрицателен полюс.

Item Type:
Water Level Alarm Detector
Battery:
3 x LR44 Button Batteries (Shipped with Built-in Battery)
Battery Capacity:
160mAh
Scope of Application:
Fish Tank Water Level Monitoring 
Product Size:
Approx.7x 5cm/ 2.8x2.0in(The Error of about 0.5cm/0.01in)
Probe Cable Length:
Approx. 1.2 m/3.9ft (With an Error of 1-2cm/0.03-0.06in)
Package List:
1 x Water Level Alarm Detector :
1 x Double-Sided Tape :
1 x Power Cable :
Note:
During installation, point L of the lowest water level probe must be at the bottom end, and point H of the highest water level probe at the top end. The alarm cannot be placed in water or wetted by water. Just put the probe in the water, change the battery, please recognize the positive and negative poles. :