LJJFBSDG Коралов Руно Горещ Компрес с Кърпа,за Многократна употреба Спа Кърпи За Лице,Кърпи За лице,Спа Кърпи за лице,Лек Овлажняващ крем, Кърпа за Лице,Овлажняващ крем
  • Новинка

LJJFBSDG Коралов Руно Горещ Компрес с Кърпа,за Многократна употреба Спа Кърпи За Лице,Кърпи За лице,Спа

BGN 6.61

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Спа-грижа за кожата]】Тази маска от горещ компрес от коралов руно-това е вашата спирка за грижа за кожата и решение за всички типове кожа : мазна, суха, комбинирана, чувствителна, увлажняющей и укреплена кожата, улучшающей цвят на кожата и много други. 【Коралови руното плат】Кърпа за лице са произведени от висококачествена коралови руното материя, която е мека и приятна за кожата,за многократна употреба спа кърпи за лице почистваща и за многократна употреба, а също така имат по-дълъг живот. 【Уникален дизайн за лице】Това е кърпа за топла лапа от коралов руно с дупка за очите и носа, за да се чувствате удобно, когато кърпа покрива лицето си.И това са три различни вида на избор. 【Предимства студен компрес】Намаляване на порите и успокоява кожата.Полотенечная маска е подходяща за студено нанасяне върху лицето и свива капилярите, намалява парене на кожата, кожни алергични реакции, облекчава слънчеви изгаряния и т.н. Горещо компресия дреха една кърпа от коралов руно остави у вас незабравими впечатления. 【Многократно използване на кърпи】1.След накисване кърпи използвайте го с помощта на котел за лице; 2.Накиснете кърпа в студена или топла вода, изстискайте го сложете в пакет за съхранение на свежест и поставете в хладилника за около 5 минути; 3.Поставете я в контейнер-микровълнова фурна при висока температура (500~600 W) и топлина в рамките на 30 секунди или накиснете в гореща вода и изстискайте, за да се затопли. -Добре дошли в нашия магазин ======Ние се опитваме ни най-доброто, за да се гарантира, че вие имате 100% задоволително пазаруване! ====== Горещо компресия дреха една кърпа от коралов руно.Събуди спящата си кожа, да разкрива сливане на блясък, тъй като изгряващото слънце.Вие ще получите две супер меки маски, кърпи, а ние раздадим превръзка на главата.Спецификация : Име : Топла и студена компресиране маска Материал : Микрона прядильная пълзяща прежди Горещ компрес : отворени пори, хидратиране и овлажняване на Студен компрес : намаляване на порите и успокояване на кожата Характеристики на продукта : мека и удобна, добра водопоглъщаемост на Сцената на употреба : салон за красота за горещ компрес, маска за студен компрес, използване в болницата, домашно използване на Пакет включва : 1/4бр x кърпи за лице и 1/2pcs x лента за коса Забележка : косата бягат, когато распариваете лицето?Добре, ние носим лента за глава, за да задържи косата си и вече не се тревожи за това.Поради светлинни ефекти и ъгли на снимане, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.Гаранция за удовлетворение : Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, свържете се с нас по електронна поща за подмяна или връщане на парите.

Name:
Hot and cold compress mask
Material:
Micron spinning slip yarn
Hot compress:
open pores, moisturize and hydrate
Cold compress:
shrink pores and calm skin
Product features:
soft and comfortable, good water absorption
Use scene:
beauty salon for hot compress, cold compress mask, hospital use, home use
Package Includes:
1/4pcs x Face towels and 1/2pcs x Hair Bands :
Note:
Does your hair run around when you steam your face? OK, we bring a headband to restrain your hair and no longer worry about it. :
Due to the lighting effects and shooting angles, there is color difference in the product, please understand. :
Satisfaction Guarantee:
If you have any problems of our product, please contact us by email for replacement or refund. :